Sunrise chaty na predaj

Rekreačné Chaty SUNRISE

Rekreačné chaty sú situované v blízkosti priehrady Liptovská Mara a Aquaparku Tatralandia.

Sunrise chaty na predaj

O projekte

Rekreačné chaty sú v súlade s technickou normou, spĺňajúcou kategóriu „nízkoenergetický dom“. Chaty sú postavené na samonosnej železobetónovej základovej doske. Výborné energetické vlastnosti sú dosiahnuté s použitou izoláciou STEICO, ktorá je aktuálne najlepšou voľbou pri nízkoenergetických stavbách. Vykurovanie chát je zabezpečené elektrickým podlahovým systémom s možnosťou samostatného ovládania každej izby so vzdialeným prístupom

Na strešnú krytinu je použitý kvalitný poplastovaný plech. Vonkajšia časť stavby je postavená z termicky modifikovaného dreva, ktoré tiež spĺňa všetky nízkoenergetické požiadavky. Terasa je rozdelená na uzavretú časť (zimná záhrada) a na otvorenú so skleneným prestrešením. Ku každému domu prislúcha aj vlastná garáž/sklad.

Rezort je oplotený a uzavretý automatickou bránou len pre majiteľov rekreačných chát.

Sunrise chaty na predaj

Štandard rekreačnej chaty

Steny rekreačnej chaty sú z masívnej bio dosky, respektíve sadrokartónu v predstavenej konštrukcii. Kúpeľňa má všetky potrebné vývody a závesný WC systém. Podlaha v dome je pripravená na montáž vinylovej alebo drevenej podlahy.

Rekreačné chaty sú vybavené trojsklovými plastovými oknami najvyššej rady. V spálňach a obývacej izbe sú pripravené rozvody na TV a internet. V rekreačných domoch je aj príprava na fotovoltaické panely.

Chata sa predáva v štádiu funkčný holodom. Majiteľ pri kúpe chaty obdrží energetický certifikát.

Pri kúpe na platcu sa vráti DPH.

Sunrise chaty na predaj

Lokalita

Rekreačné chaty sa nachádzajú v obci Liptovský Trnovec a sú vzdialené len 100 metrov od priehrady Liptovská Mara. Cesta do centra mesta Liptovský Mikuláš trvá 10 minút autom. V obci Liptovský Trnovec sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, cukrárne, plážové kúpalisko a mnoho ďalších služieb.

Majiteľ rekreačnej chaty má veľa možností rekreácie, napríklad pri priehrade Liptovská Mara, kde sú vybudované aj vodné atrakcie. V blízkosti sa nachádza aj celoročný Aquapark Tatralandia. V zimných mesiacoch je to určite lyžovačka v lyžiarskom stredisku Jasná.

Vyberte si počet izieb

Poschodie

Vyberte si blok

Plocha

Cenníky objektov

Jednotka Blok Typ jednotky Poschodie Počet izieb Podlahová plocha Cena Stav

Fotogaléria projektu

Máte záujem o konkrétnu nehnuteľnosť? Napíšte nám

Prosím, vyplňte tento jednoduchý kontaktný formulár a my vás budeme kontaktovať čo najskôr.

    Potrebujete poradiť?

    Kontaktujte Nás, my Vám zavoláme.

    Kontakt