O najlepšej investícií

Realitný portál Najlepšia Investícia má ambíciu prinášať možnosti zaujímavého investovania finančných prostriedkov do nehnuteľností. Na trhu v oblasti realít sme už viac 21 rokov, a preto veríme, že Vám ponúkneme presne to, čo Vám prinesie zaujímavé zhodnotenie Vášho kapitálu…

Bezstarostná investícia do nehnuteľnosti

Kúpa nehnuteľnosti je overenou formou investície. Kúpa investičnej nehnuteľnosti je navyše aj bezstarostnou a ponúka množstvo benefitov pre majiteľa nehnuteľnosti. Stačí si vybrať tú najlepšiu investíciu vyhovujúcu vašim potrebám.

Najlepšia investícia od nás ponúka:

  • Rast ceny nehnuteľnosti v čase
  • Pasívny príjem z prenajímania nehnuteľnosti vyťažovacou spoločnosťou
  • Majiteľské pobyty vo vlastnom apartmáne
  • Rôzne benefity vo forme zliav a grátis lístkov do aquaparkov a na lyžovačku
  • Následný predaj investičnej nehnuteľnosti

Jednoducho povedané, kupujete nehnuteľnosť, ktorá vám bude zarábať v čase, keď ju nevyužívate.

Mám záujem
Crocus

Aká je Najlepšia Investícia?

Úspešní ľudia venujú vždy určitú energiu a pozornosť svojej budúcnosti a budúcnosti svojej rodiny. Často sa rozhodnú investovať svoj čas, energiu, ale hlavne peniaze tak, aby si v bližšej, či vzdialenejšej budúcnosti zabezpečili určitú istotu. Niektorí sa snažia svoju investíciu/nehnuteľnosť zhodnotiť a následne realizovať predaj, iní hľadajú istotu v podobe pravidelného dlhodobého príjmu.

Niekto investuje do akcií na burze, niekto kupuje zlato, iní kupujú a predávajú nehnuteľnosti. Pri pohľade na budúcu generáciu sa veľmi užitočnou ukazuje investícia do vzdelania, najmä pokiaľ je použiteľné v praxi…

Ako by vyzerala najlepšia investícia podľa Vás? Akú návratnosť by mala mať skutočne dobrá investícia? Aké riziko ľudia pri investovaní podstupujú? Ktorá investícia je najbezpečnejšia?

Diverzifikujte riziko!

Najuniverzálnejšou a asi aj najpoužívanejšou poučkou v súvislosti s investovaním je:

Diverzifikujte riziko! To znamená rozčleňte ho! Napríklad do viacerých odvetví, prípadne lokalít. Nevsádzajte všetko iba na jednu kartu. Bez ohľadu na to ako lákavo táto karta vyzerá!

Veľa ľudí s obľubou investuje do nehnuteľností, kupuje a predáva nehnuteľnosti. Tie majú niekoľko vlastností, ktoré z nich (vo veľkej väčšine prípadov) robia ideálnu investíciu. Pozrime sa teraz spolu na ne:

1. Originalita, jedinečnosť

Už z definície samotného slova nehnuteľnosť vyplýva, že táto je viazaná na konkrétny pozemok a teda aj konkrétny priestor.

2. Ich cena s vekom rastie

Pokiaľ ste v duchu namietli, že nie vždy a všade, máte pravdu. Ako v každom inom obchodnom odvetví aj v tomto cenu určuje trh. A trh je vždy výsledkom porovnania ponuky a dopytu… Skúste si však zistiť, akú mal Váš dom, či byt hodnotu pred 15, 10 a 5 rokmi a uvidíte veľmi zaujímavé čísla!

3. Možnosť veľmi slušného prenájmu (výnosu)

Posunutím užívacieho práva k nehnuteľnosti za odplatu na tretiu osobu – a to tak dlhodobo, ako i krátkodobo v rámci turistického ruchu.

4. Veľmi nízke riziko

Na rozdiel napríklad od akcií, cena nehnuteľností neklesne povedzme o 80% nadobúdacej ceny. Je totiž (na rozdiel od spomínanej akcie) určená reálnou technickou, spoločenskou a v neposlednom rade aj úžitkovou hodnotou. Samozrejme neslobodno pri jej výbere pozabudnúť na dôležitosť lokality.

5. Uspokojuje jednu zo základných ľudských potrieb – bývanie

Vždy je lepšia investícia do základných ľudských potrieb.
Tatralandia

Čo Vám vyšlo?

Skúste si teraz sami pre seba porovnať tieto vlastnosti pri rôznych druhoch investícií. Čo Vám vyšlo? Umiestnili sa nehnuteľnosti niekde na najvyšších stupňoch „investičného rebríčka“?

Vyberte si správne

Najzodpovednejší ľudia vedia, že väčšina investícií má pre nich „pracovať“ v nehnuteľnostiach. Tie s vekom svoju hodnotu zvyšujú a okrem toho prinášajú svojmu majiteľovi pravidelný výnos z ich prenájmu a ďalšie majiteľské benefity. Webstránka www.najlepsiainvesticia.sk Vám pomôže porovnať si rôzne investičné nehnuteľnosti a vybrať si tú správnu práve pre Vás.

Mám záujem

Máte záujem o konkrétnu nehnuteľnosť? Napíšte nám

Prosím, vyplňte tento jednoduchý kontaktný formulár a my vás budeme kontaktovať čo najskôr.

    Potrebujete poradiť?

    Kontaktujte Nás, my Vám zavoláme.

    Kontakt