Usadlosť pod Kriváňom

Útulné chatky pod Vysokými Tatrami

Chaty v panenskej prírode

Ponúkame Vám šancu získať svoje vlastné tiché útočisko pod nádherným Kriváňom. Útulné chaty, rozmiestené na zelených lúkach pod Vysokými Tatrami, sú teraz k dispozícii na predaj.

5-10% Plávajúci výnos
0-10% Majiteľ si vyťažuje sám
Medovka

O projekte

Chaty v Usadlosti pod Kriváňom ponúkajú pôžitok z dotyku prírody. Tieto chaty nie sú len o luxusnom dizajne, ale rýchlo vytvárajú atmosféru, ktorá Vás pohodlne obklopí domovom.

S ich vzájomnou vzdialenosťou od 500 do 1200 metrov si môžete byť istí, že Vám poskytnú pokoj, samotu a bezpečie. To všetko iba umocní Váš zážitok z prírody okolo Vás. Bude to pre Vás čas bez rušenia, kedy si môžete naplno vychutnať prírodu v spoločnosti svojich blízkych a rodiny.

Viac informácií o projekte nájdete na usadlostpodkrivanom.sk
Virtuálna prehliadka chát: https://tourmake.it/sk/tour/a56b18d7f0ca8c34375a9a0eeea0165f?heading=136.47&pitch=0&zoom=0.5&c=330193&pano=uxouqdla3nvoaf

Lokalita

Lokalita pod Kriváňom je skutočným rajom pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou a pokojom hôr. Chaty sa nachádzajú malebných lúkach pod Vysokými Tatrami, ponúkajúc výnimočný výhľad na jeden z najvyšších vrcholov Tatier. Toto miesto je osvetlené atmosférou pokoja a krásy, umocnenou okolitými lúkami a tichom.

Výnimočná lokalita Vám otvára dvere k neobmedzeným možnostiam objavovania okolitej prírody, či už pri pokojných prechádzkach lúkami alebo po náročnejších túrach po okolitých Tatrách.

V chatách Usadlosti pod Kriváňom nájdete spojenie medzi komfortom domova a neporušenou krásou prírody. Je to miesto, kde čas plynie v harmónii s prírodou, a každý okamih je naplnený pokojom a jedinečným pôžitkom z krásy okolitej krajiny.

Štandard rekreačnej chaty

Chaty sú konštruované so stabilným nosným systémom a základmi, ktoré zahŕňajú izoláciu pre optimálnu stabilitu. Podlahy sú vybavené dubovou palubovkou v prízemí a podkroví, zatiaľ čo kúpeľne disponujú keramickou dlažbou. Vonkajšie fasády sú chránené olejovým náterom.

Okná sú kvalitné a celodrevené s izolačným trojsklom, vnútorné dvere sú plné a vyrobené z mäkkého dreva. Vykurovanie je zabezpečené teplovodným podlahovým kúrením, kde zdrojom je tepelné čerpadlo vzduch-voda alebo krb na tuhé palivo na prízemí. Klimatizácia v podkroví je riešená dvoma jednotkami napájanými z tepelného čerpadla. Okná aj dvere sú drevené a zabezpečujú výbornú izoláciu.

Celý objekt je vybavený rekuperáciou a modernými bezpečnostnými prvkami, ako sú alarm, požiarna signalizácia a kamerový systém. Elektrická inštalácia je v súlade s normami, a objekt obsahuje aj dátové rozvody pre internet. Parkovacie miesta sú k dispozícii na spevnenej ploche.

Viac informácií o štandarde nájdete v sekci Často kladené otázky nižšie.

Vyberte si počet izieb

Poschodie

Plocha

Cenníky objektov

Jednotka Typ jednotky Poschodie Počet izieb Podlahová plocha Cena Stav

Fotogaléria projektu

Máte záujem o konkrétnu nehnuteľnosť? Napíšte nám

Prosím, vyplňte tento jednoduchý kontaktný formulár a my vás budeme kontaktovať čo najskôr.

    Potrebujete poradiť?

    Kontaktujte Nás, my Vám zavoláme.

    Kontakt