Hotel Ovruč

Hotel OVRUČ

Apartmány na Štrbskom Plese

Hotel Ovruč

TOP lokalita

Hotel OVRUČ sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú v zime výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie.

0-30% Majiteľ si vyťažuje sám
4-12% Plávajúci výnos
Apartmány na Štrbskom Plese na predaj

O projekte

HOTEL OVRUČ má svoju históriu, pretože bol otvorený už v roku 1969 a práve z neho informovali novinári z celého sveta o priebehu majstrovstiev sveta v klasických lyžiarskych disciplínach, ktoré sa konali v roku 1970. Investorom hotela Ovruč je developér, ktorý vybudoval hotel Crocus na Štrbskom Plese.

V hoteli je 83 moderných apartmánov, wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, spoločenská miestnosť s terasou, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. Na každom podlaží sa nachádza spoločenská hala s posedením. Hotel je už v prevádzke.

HOTEL OVRUČ dostal v ankete stavba roka cenu za použitie progresívnych stavebných výrobkov a inovatívnych postupov výstavby.

Apartmány na Štrbskom Plese na predaj

Štrbské Pleso

Štrbské Pleso je turistická destinácia číslo jeden vo Vysokých Tatrách je najvyššie položenou turistickou osadou na Slovensku v nadmorskej výške 1335 m n. m.

Bolo pomenované podľa najznámejšieho a najnavštevovanejšieho tatranského plesa Štrbského plesa, pri ktorom leží. Jazero Štrbské pleso je jedno z najkrajších miest na Slovensku a jeho okolie ponúka bohaté možnosti aktívneho využitia voľného času počas celého roka.

Štrbské Pleso je vzdialené iba 14,5 km od medzinárodného letiska Poprad-Tatry. Výborná dostupnosť je zaistená vďaka vybudovanej dopravnej sieti, ktorá zaručuje priame spojenie tatranskej železnice s mestom Poprad a zubačky s obcou Tatranská Štrba, ako aj prístup po diaľnici D1.

Apartmány na Štrbskom Plese na predaj

Investícia postavená na zabezpečených základoch

Prečo investovať do apatmánov v hoteli OVRUČ?

  • získate apartmán v novostavbe v lukratívnej lokalite
  • vyhľadávaná navyše výborne dostupná lokalita
  • v rámci hotela zabezpečené služby:bar, wellness a lyžiareň
  • investujete do nehnuteľnosti, ktorá nestratí na hodnote, naopak jej hodnota bude časom len stúpať
  • budete mať možnosť vyťažovať svoj apartmán bez obmedzení
  • možnosť odpočtu DPH
Apartmány na Štrbskom Plese na predaj

Výnos od skúsenej spoločnosti APLEND

Apartmány ponúkajú spojenie bezstarostnej investície s možnosťou rekreačného vyžitia v zime aj v lete.

Sú ideálne pre dve skupiny záujemcov:
pre tých, ktorí sa nechcú starať o prevádzku svojej nehnuteľnosti a chcú mať pravidelný výnos z vyťažovania, alebo pre tých, ktorí chcú mať apartmán celoročne iba pre seba.

Plávajúci výnos bez starostí
O správu a vyťažovanie apartmánov sa stará skúsená spoločnosť Aplend, s.r.o., s ktorou má budúci majiteľ apartmánu možnosť uzatvoriť zmluvu o nájme.
Podiel na zisku sa v tom prípade delí v pomere 60% pre majiteľa apartmánu a 40% pre vyťažovateľa.

Apartmány na Štrbskom Plese na predaj

Rozdelenie ceny

Pri apartmáne č. 003 si záujemca kupuje výlúčné právo na využívanie vonkajšieho parkovacieho miesta za cenu 24.000,- € bez DPH, t. j. 28.800,- € s DPH a spoluvl. podiel na vstupnom nebytovom priestore za cenu 14.250,- € bez DPH, t. j. 17.100,- € s DPH.

Pri apartmáne č. 414 si záujemca kupuje garážové parkovacie miesto za cenu 25.000,- € bez DPH, t. j. 30.000,- € s DPH a sklad s výmerou 3,40 m2 za cenu 9.000,- € bez DPH, t. j. 10.800,- € s DPH.

Pri apartmáne č. 112 si záujemca kupuje garážové parkovacie miesto za cenu 28.000,- € bez DPH, t. j. 33.600,- € s DPH a sklad s výmerou 5,40 m2 za cenu 8.000,- € bez DPH, t. j. 9.600,- € s DPH.

 

Vyberte si počet izieb

Poschodie

Plocha

Cenníky objektov

Jednotka Typ jednotky Poschodie Počet izieb Podlahová plocha Cena Stav

Fotogaléria projektu

Máte záujem o konkrétnu nehnuteľnosť? Napíšte nám

Prosím, vyplňte tento jednoduchý kontaktný formulár a my vás budeme kontaktovať čo najskôr.

    Potrebujete poradiť?

    Kontaktujte Nás, my Vám zavoláme.

    Kontakt