Apartmány pri mori Tbilisi

GINO SEASIDE TBILISI *****

Investičné apartmány pri najväčšom aquaparku v Gruzínsku.

Projekt investičných apartmánov GINO SEASIDE TBILISI ***** je ďalšou kapitolou úspešného gruzínskeho príbehu o krajine neopakovateľných turistických zážitkov spojených s exkluzívnymi službami. Na brehu Tbiliského mora, pár minút od letiska v hlavnom meste, v centre ambiciózneho komplexu GINO Green City pri najväčšom aquaparku v Gruzínsku, ponúka hotel 219 apartmánov na prenájom prudko rastúcemu počtu turistov zo všetkých krajín.

O projekte

Garantovaný výnos
Apartmány pri mori

Príležitosť vytvorená na mieste rozmachu

Gruzínsko zažíva rozvoj turistického ruchu aký sa odohral na Slovensku pred desiatimi rokmi. Atraktívnu krajinu ročne navštevuje tisíce turistov z celého sveta, najmä Ruska a západnej Európy a Gruzínci robia všetko pre to, aby sa tu výborne cítili a opäť sa pravidelne vracali. Nie je to iba o atrakciách a službách, ale aj podpore turizmu zo strany vlády.

Vďaka projektu tak pre investora zo Slovenska vzniká príležitosť kúpiť investičný apartmán za ceny spred desiatich rokov a prudký rozmach turistického ruchu premeniť na najvyšší možný výnos.

Apartmány pri mori

Projekt využíva to najlepšie

Úspech projektu ovplyvňuje niekoľko dôležitých faktorov. Prvým a základným z nich je skúsený developer, ktorý dokázal pre projekt získať to najlepšie. Tým je Nodari Giorgadze, ktorý má za sebou desiatky úspešných projektov v oblasti cestovného ruchu. Pre Apartmány GINO v Gruzínsku vybral nádherné miesto na brehu veľkého jazera (Tbiliské more), v komplexe GINO Green City (rekreačné „mestečko“ s rozlohou 150ich hektárov pre 25 tisíc ľudí s infraštruktúrou, obchodmi, promenádou a jacht klubom), len pár minút jazdy autom z hlavného mesta Tbilisi, kam sa turisti pohodlne dopravia lietadlom.

Rovnako starostlivo vybral dodávateľov a materiály tak, aby štvorhviezdičkový štandard uspokojil stovky aj tých najnáročnejších turistov. Pre investora je už len čerešničkou na torte systém prenájmu, ktorý sa postará o všetky fázy procesu prenajímania a tak prinesie bezstarostný garantovaný výnos z investície.

Apartmány pri mori

Investícia postavená na zabezpečených základoch

Celú výstavbu apartmánového domu financoval jej tvorca a hlavný investor, Nodari Giorgadze a slovenská štátna banka.

Základy dôvery sú teda postavené nie len na dobrom mene, ale aj na finančných zárukách. Nájomná zmluva, ktorú investor pri nákupe apartmánu podpisuje na dobu desiatich rokov, garantuje investorovi ročný výnos, vyplácaný štvrťročne.

Apartmány pri mori Tbilisi

Pre investora benefity naviac

Pri nadizajnovaní investičného projektu nevnímame budúceho majiteľa iba ako investora. Myslíme aj na to, aby si mohol so svojou rodinou užiť všetky turistické atrakcie a lákadlá Gruzínska. Každý majiteľ má možnosť využiť apartmán až 30 dní pre vlastný pobyt, z toho dokonca 10 dní v tej najlepšej sezóne, aby svoju investíciu premenil nie len na výnos, ale aj na krásne zážitky.

Vyberte si počet izieb

Poschodie

Plocha

Cenníky objektov

Jednotka Typ jednotky Poschodie Počet izieb Podlahová plocha Cena Stav

Fotogaléria projektu

Máte záujem o konkrétnu nehnuteľnosť? Napíšte nám

Prosím, vyplňte tento jednoduchý kontaktný formulár a my vás budeme kontaktovať čo najskôr.

    Potrebujete poradiť?

    Kontaktujte Nás, my Vám zavoláme.

    Kontakt