Apartmány pri Liptovskej Mare

Mara Holiday Resort

Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova

Len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary. 

Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova na skok, len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary.

Mara Holiday Resort Vám umožňuje byť vlastníkom apartmánu v rezorte plnom zábavy priamo na pláži i na vode, s bohatou ponukou jedinečných služieb na jednom mieste pod Tatrami.

5-10% Plávajúci výnos
Apartmány pri Liptovskej Mare

O projekte

Na brehu Liptovskej Mary, na jednom z najkrásnejších miest s úchvatným výhľadom na panorámu Nízkych a Západných Tatier, nájdete MARA HOLIDAY RESORT – ekologický komplex s rozmanitým ubytovaním, ktorý bol vytvorený s cieľom poskytnúť rodinný rezort.

V tomto roku rezort rozširuje svoje možnosti o nové exkluzívne apartmány, ktoré sú vkusne zariadené a ponúkajú útulné prostredie s veľkými terasami a úchvatným výhľadom na panorámu Nízkych a Západných Tatier. Tieto apartmány sú vhodné pre celoročnú rekreáciu a poskytujú pohodlné ubytovanie pre 4 až 8 osôb.

Apartmány pri Liptovskej Mare

Investícia a Výnos

Apartmány predstavujú vynikajúcu formu investície pre tých, ktorí hľadajú bezpečné vloženie finančných prostriedkov do nehnuteľností, ktoré získavajú na hodnote vďaka svojej atraktívnej polohe v nádhernom rezorte s komplexnými službami. Rezortné služby sú poskytované profesionálnym tímom skúsených pracovníkov.

Majitelia apartmánov budú využívať hotelový program, ktorý zaručuje bezstarostné spravovanie apartmánov a možnosť vlastnej rekreácie s komplexnou starostlivosťou.

Vďaka kombinácii rastu hodnoty nehnuteľnosti, príjmu z prenájmu(vyťažovania) a vlastnej rekreácie majitelia môžu dosiahnuť až 25% ročný výnos z ich investície.

Apartmány pri Liptovskej Mare

Vybavenosť rezortu

Mara Holiday Resort vám dáva možnosť vlastniť apartmán v rezorte plnom zábavy na pobreží s mnohými vodnými aktivitami, ponúkajúcimi unikátne služby na jednom mieste pod Tatrami. Rezort má bohatú paletu atrakcií, vrátane:

  • MaraFUN školy a požičovne vodných športov, kde si môžete vypožičať vodné bicykle, skútre, paddleboardy a kajaky
  • Reštaurácia Námorník, kde si môžete vychutnať chutné jedlá
  • Profesionálna správa a starostlivosť o váš apartmán
  • Vyhliadkové plavby loďou Mária
  • Vlastné molo, kde môžete oddychovať a relaxovať
  • Detské ihrisko a Kids zóna pre zábavu detí
  • Požičovňa e-Bike pre tých, ktorí si chcú užiť cyklistiku v okolí
  • Prítomnosť strážnej služby a stálej recepcie pre vašu bezpečnosť

Okrem existujúcich služieb sa rezort ďalej rozširuje o polyfunkčný objekt, ktorý bude zahŕňať reštauráciu, bistro, obchodík, kongresové centrum a kvalitné wellness centrum. Nové letné kúpalisko bude súčasťou rozšírenia a bude obsahovať bazénovú časť, vodný hrad s tobogánmi a ďalšie zariadenia na vaše pohodlie a zábavu.

Dôležité je, že rezort už získal stavebné povolenie na vybudovanie letného kúpaliska, takže tieto plány sú na ceste k realizácii.

Toto rozšírenie poskytne rodinnému rezortu všetko, čo potrebujete pre aktívny oddych počas celého roka pre deti, teenagerov a ich rodičov.

Vyberte si počet izieb

Poschodie

Vyberte si blok

Plocha

Cenníky objektov

Jednotka Blok Typ jednotky Poschodie Počet izieb Podlahová plocha Cena Stav

Fotogaléria projektu

Máte záujem o konkrétnu nehnuteľnosť? Napíšte nám

Prosím, vyplňte tento jednoduchý kontaktný formulár a my vás budeme kontaktovať čo najskôr.

    Potrebujete poradiť?

    Kontaktujte Nás, my Vám zavoláme.

    Kontakt